HABERLER

BIG CAKE AÇILIŞI

Çark Caddesi' nin arka kısmında bulunan Şal sokak' ta görkemli bir törenle açılan Bıg Cake, dünya tatlarını bir araya getirdi. Açılışa CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Adapazarı Belediyesi Başkan Vekili Erol Aydın, Vergi Dairesi Başkanı Recep Alp, Sakarya Gazeteciler Cemiyeti (SGC) Başkanı Sezai Matur, Anıl Emlak Sahipleri Zeki Büyükakalın ile Anıl Yılmaz' ın yanı sıra iş, spor, siyaset ve protokol üyelerinin katıldı.

Açılış kurdelesini kesmeden önce kısa bir konuşma yapan Milletvekili Özkoç, müteşebbis ruhlu kişilerin her zaman desteklenmesi gerektiğinin vurguladı. Sakarya'nın daha da ileri gitmesi için böyle işyerlerine ihtiyaç olduğunu anımsatan Özkoç;" Emeği geçenleri kutlarım' dedi. Dualarla birlikte  kesilen kurdele ile kapılarını Sakarya halkına açan Bıg Cake' de kalite ve hijyen bir araya geldi.

Bıg Cake' nin 1923 yılından bu yana hizmet verdiğini belirten işyeri sahiplerinden Onur Yılmaz, İngiliz firması olan Bıg Cake' nin ilk şubesini Sakarya' da açtığını anımsattı. İki yıl içinde ülke genelinde 7 şube daha açılacağını belirten Yılmaz;" Sakarya halkına en iyisini ve en kaliteli hizmeti vermek için yola çıktık. Dünya tatlarının buluştuğu işyerimizde ana prensibimiz ise müşteri memnuniyetidir' dedi. Kokteyl ile devam açılışa katılan elit tabaka, Yılmaz ile Kayar'a başarılar diledi.