HABERLER

İKİNCİLİK FIRSTGATE'İN

Nestea Pro Beach Tour’un dördüncü ayağı olan Marmaris etabı, üçüncü ve son gün karşılaşmaları ile sona erdi.

Erkeklerde şampiyonluk İsmail Dericioğlu – Eren Uğur ikilisinin oluşturduğu Firstgate takımını finalde 2-0 yenen Volkan Göğtepe – Hakan Göğtepeikilisinin oldu. Caner Çiçekoğlu – Cüneyt Dağcı ikilisi ise üçüncülüğe ulaştı. Volkan Göğtepe erkeklerde turnuvanın en değerli oyuncusu (MVP) ödülünün sahibi olurken, Eren Uğur en iyi blokör, İsmail Dericioğlu en iyi savunmacı seçildi.

Bayanlarda Selin Yurtsever – Melis Yurtseverikilisini finalde 2-0 mağlup eden Fatma Yıldırım – Burcu Atasoyikilisi şampiyonluğa ulaştı. Üçüncülük ise Bahanur Şahin – Ceren Atillaikilisinin oldu. Bayanlarda en değerli oyuncu ödülü Fatma Yıldırım’ın olurken, Selin Yurtseveren iyi blokör, Burcu Atasoyen iyi savunmacı seçildi.

Ödül töreniBugün oynanan karşılaşmaların ardından dereceye giren takımlara ödülleri de verildi.

Erkeklerde şampiyon olan Volkan Göğtepe – Hakan Göğtepeikilisine şampiyonluk kupasını ve madalyalarını Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Özkan Mutlugil ve Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar verdi.

İkinci İsmail Dericioğlu – Eren Uğur ikilisinin kupasını ve madalyalarını Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Kaplan ve Nestea marka müdürü Bahar Turunç verdi.

Üçüncü Caner Çiçekoğlu – Cüneyt Dağcıikilisine ise kupalarını ve madalyalarını Marmaris Belediyesi Özel Kalem Müdürü Sedat Kirt verdi.

Bayanlarda şampiyon olan Fatma Yıldırım – Burcu Atasoyikilisine şampiyonluk kupasını ve madalyalarını TVF Başkanı Özkan Mutlugil ve Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar verdi.

İkinci olan Selin Yurtsever – Melis Yurtseverikilisine kupasını ve madalyalarını Marmaris Belediyesi Özel Kalem Müdürü Sedat Kirt  ve Nestea marka müdürü Bahar Turunç verdi.

Üçüncü olan Bahanur Şahin – Ceren Atillaikilisi ise kupasını ve madalyalarını Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Kaplan’ınelinden aldı.

Ayrıca TVF Başkanı Özkan Mutlugil, turnuvaya olan katkılarından ötürü Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar’a bir teşekkür plaketi takdim etti.